Hírek - CikkekVissza a hírekhez

Így csatlakoztathatja telefonját adatkábel nélkül a számítógéphez

2015.04.16

Sok munkahelyen a rendszergazda külön engedélye kell ahhoz, hogy a telefonunkat a számítógéphez csatlakoztassuk. Ennek megkerülésére, vagy éppen csak az otthoni adatkábel hiányára kínál megoldást egy remek alkalmazás.

Az androidos telefonokra és táblagépekre elérhető Software Data Cable nevű alkalmazás segítségével adatkábel nélkül húzhatjuk át a telefonon lévő fájlokat a számítógépre, sőt a közelben lévő ismerősökkel is megoszthatjuk az állományokat. Az app telepítése után három megosztási mód közül lehet választani: a Sync PC-vel a számítógépre, a Sync Phone-nal mobilokra, a Sync Autoval pedig egy online tárhelyre küldhetjük el az adatainkat.

Fotó: 

Ha a számítógéphez szeretnénk csatlakozni, az app indítása után a Start service gombra nyomva el is indul a folyamat. Az alkalmazás egy ftp-s IP-címet generál, amit az asztali gép böngészőjének címsorába beírva azonnal megjelenik a mobilon lévő könyvtárszerkezet, ezután már könnyen böngészhetünk az adatok között, illetve le is tölthetjük azokat a számítógépre. Miután végeztünk, elég leállítani a kapcsolatot, így az illetéktelenek később nem tudnak hozzáférni a mobil tartalmához.

A Sync Phone opcióval egy másik androidos telefonhoz tudunk csatlakozni – feltéve, hogy a tulajdonosa szintén letöltötte az appot –, a kapcsolódás után pedig küldhetjük és fogadhatjuk is az adatokat. Az alkalmazáson belül arra is lehetőség van, hogy ha wifin keresztül kapcsolódunk a netre, a hálózaton belüli összes olyan androidos eszközre egyszerre küldjünk fájl(oka)t, amelyen éppen fut az app.

Fotó: 

 

A Sync Auto opció segítségével két tárhelyszolgáltatóhoz – a Microsoft OneDrive-hoz és a Baidu Cloud Storage-hez – csatlakozhatunk, illetve a létrehozhatjuk a saját, személyes tárhelyünket is.

(Forrás: hvg.hu)

Az Notebooksarok Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.

Termékösszehasonlítás

Válasszon ki legfeljebb három terméket az összehasonlításhoz:

Összehasonlítás

1

2

3

HOPPÁ!

A kosara jelenleg üres.
Nézze meg a termékeinket!

HOPPÁ!

A funkció eléréséhez bejelentkezés szükséges!

Kérjük adja meg nevét, a saját és azon ismerősei e-mail címeit, akiknek ajánlani szeretné a terméket.

Az üzeneteket sikeresen elküldtük!

Kérjük adja meg e-mail címét.
A rendszerünk generál egy új jelszót Önnek, amelyet a megadott e-mail címre küld!

Küdés Mégse

Különböző terméktípusok összehasonlítása nem lehetséges!

Mégse hasonlítom össze

Új összehasonlítás

A termék csak megtekintésre van fentartva a rendszerünkbe, így nem lehet megvásárolni!

Bezár

Sikeresen aktiválta a profilját.

Bezár

Sikertelen aktiváció!

Bezár

Sikeresen aktiválta a rendelését.

Bezár

Sikertelen aktiváció!

Bezár

Ebben a kategóriában jelenleg nincs akció!

Bezár

Biztos Törölni szeretné a profilját?

Nem

Igen

A tranzakció már is megkezdjük...

Visszahívás

Ha szakértőnk segítségére van szüksége, kérjen visszahívást!

Küldés

FŐOLDALRA

A megadott paraméterekkel nincs a raktárunkba termék!

Bezár  5