Hírek - CikkekVissza a hírekhez

Számos új játékra felkészült a friss Intel driver

2018.07.16

A 24.20.100.6194-es verziójú meghajtó bővített Vulkan és OpenGL implementációt is kapott.

Az Intel elérhetővé tette a 24.20.100.6194-es verziójú drivercsomagot, amely a 64 bites Windows 10 operációs rendszert támogatja. Az új meghajtó természetesen tartalmazza a HDMI-hez használható audio-, valamint a Turbo Boost modullal kiegészített HD Graphics drivert, a Media SDK futtatási környezetet, illetve az OpenCL eszközillesztőt, míg a hardvertámogatás szempontjából a Skylake, a Kaby Lake, a Coffee Lake, a Gemini Lake és az Apollo Lake kódnevű lapkák IGP-jét kezeli. Részletesebben leírva a meghajtó telepíthető a HD Graphics 500, 505, 510, 515, 520, 530, P530, 610, 615, 620, 630, P630, illetve Iris Graphics 550, Iris Pro Graphics 580 és Iris Plus Graphics 640 és 650, valamint UHD Graphics 610, 620 és 630 típusú integrált grafikus vezérlőkhöz.

A friss eszközillesztő a Warhammer 40K: Gladius – Relics of War, a Defiance 2050, a Banner Saga 3, a BlazBlue Cross Tag Battle, a Lust for Darkness és a The Awesome Adventures of Captain Spirit című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt, utóbbi három esetében viszont ajánlott az Iris Pro Graphics sorozatú grafikus vezérlő.

A meghajtó alapvető biztonsági frissítéseket is kínál, korábbinál jobb stabilitást biztosít Thunderbolt interfész használata esetén, illetve a Chrome böngészőn belül a WebGL programok is hatékonyabban futnak majd. Emellett bővített Vulkan és OpenGL implementációval is szolgál az Intel, ami lényegében pár funkcióra és kiterjesztésre vonatkozik.

A hibajavításokra vonatkozóan korrigálásra kerültek a Dota2 Vulkan módjában, illetve más Vulkan API-t használó játékban felfedezett grafikai anomáliák, illetve a HDR tartalmak lejátszása során felmerülő színbeli anomáliák is megszűnnek, ha a felhasználó minimalizálja, majd visszaállítja az adott lejátszóprogramot. Mindezek mellett az Adobe Creative Cloud termékekben tapasztalható megjelenítésbeli problémákat is felszámolták az Intel szoftvermérnökei.

Az Intel új HD Graphics drivercsomagja a 64 bites Windows 10 operációs rendszerre az előbbi linken érhető el, és természetesen a dokumentáció sem maradt le.

(Forrás:proharver.hu)

 

Az Notebooksarok Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.

Termékösszehasonlítás

Válasszon ki legfeljebb három terméket az összehasonlításhoz:

Összehasonlítás

1

2

3

HOPPÁ!

A kosara jelenleg üres.
Nézze meg a termékeinket!

HOPPÁ!

A funkció eléréséhez bejelentkezés szükséges!

Kérjük adja meg nevét, a saját és azon ismerősei e-mail címeit, akiknek ajánlani szeretné a terméket.

Az üzeneteket sikeresen elküldtük!

Kérjük adja meg e-mail címét.
A rendszerünk generál egy új jelszót Önnek, amelyet a megadott e-mail címre küld!

Küdés Mégse

Különböző terméktípusok összehasonlítása nem lehetséges!

Mégse hasonlítom össze

Új összehasonlítás

A termék csak megtekintésre van fentartva a rendszerünkbe, így nem lehet megvásárolni!

Bezár

Sikeresen aktiválta a profilját.

Bezár

Sikertelen aktiváció!

Bezár

Sikeresen aktiválta a rendelését.

Bezár

Sikertelen aktiváció!

Bezár

Ebben a kategóriában jelenleg nincs akció!

Bezár

Biztos Törölni szeretné a profilját?

Nem

Igen

A tranzakció már is megkezdjük...

Visszahívás

Ha szakértőnk segítségére van szüksége, kérjen visszahívást!

Küldés

FŐOLDALRA

A megadott paraméterekkel nincs a raktárunkba termék!

Bezár  5